Scheda prodotto

KIT CAMPIONAMENTO DELLE SUPERFICI (Peptone Water Saline)

23.068

KIT CAMPIONAMENTO DELLE SUPERFICI (Peptone Water Saline)


Descrizione

L’analisi delle corrette condizioni igieniche degli ambienti e delle attrezzature da lavoro coinvolti nella produzione o manipolazione di prodotti alimentari è un adempimento di fondamentale importanza. Ogni ambiente di lavoro deve essere costantemente monitorato e controllato al fine di garantire una corretta condizione igienico sanitaria ai sensi della normativa per l’autocontrollo alimentare e l’HACCP.

Confezione Kit campionamento superfici:

  • 60 Tamponi prelievo + 60 provette di PEPTONE WATER SALINE da 10 ml

Bibliografia:

  • EN 1276:1997, Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative suspension tests for the evaluation of bactericidal activity of chemical disinfectants and antiseptics used in the food, industriaI, domestic and institutional areas - Test methods and requirements (phase 2, step 1)
  • EN 1650:1997, Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative suspension test for the evaluation of fungicidal activity of chemical disinfectants and antiseptics in food, industriaI, domestic, and industriaI areas - Test method and requirements (phase 2 step 1)
  • EN 13697:2001, Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industriaI, domestic and industriaI areas - Test method and requirements without mechanical action (phase 2/step 2)
  • EN 13704:2002, Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative suspension test for the evaluation of sporicidal activity of chemical disinfectants used in food, industriaI, domestic and industriaI areas - Test and requirements (phase 2, step 1)
  • UNI EN ISO 6887-1:2000 Preparazione dei campioni di prova, sospensione iniziale e diluizioni decimali per l’analisi microbiologica – Regole generali per la preparazione della sospensione iniziale e delle diluizioni decimali.
  • European Pharmacopoeia (EP) 3rd Edition. 2001 Supplement
  • European Pharmacopoeia, Fourth Edition (2002), 2. Methods of analysis - abstracts
  • ISO 17604: 2003 Microbiology of food and animal feeding stuffs- Carcass sampling for microbiological analysis
  • ISO 18593: 2004 Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for sampling techniques from surfaces using contact plates and swabs
DOWNLOAD Certificati di Analisi e Schede Tecniche (login)

Dove Siamo

Zona Industriale Macchiareddu - 7 Strada Ovest 09068 - UTA - (CA)

Email

microbioldiagnostici@gmail.com

Contatti

070 247425
070 247162

Orari

Lun-Ven:
08.00/13.00
14.00/17.00